You are currently viewing Instal·lació de portes ràpides

Instal·lació de portes ràpides

Instal·lació de portes ràpides

A Cinto Vila també fem instal·lació de portes ràpides, un dels sistemes més pràctics per a les indústries ja que és àgil, pràctic i net.

A més, hi ha diferents models i subcategories de porta ràpida que s’adapten perfectament a les necessitats de cada client:

Porta ràpida apilable

És la més indicada per col·locar en forats exteriors ja que és molt reforçada i té una gran consistència. Dissenyada per a ús intensiu sota pressions o depressions d’aire importants. Té un funcionament àgil mitjançant el plegat apilable de teló a la part superior de l’estructura, que permet un pas fluid de mercaderies i persones. La seva estructura permet aprofitar al màxim els forats de pas. A més, actua amb diversos sistemes d’obertura i té un baix manteniment.

Porta ràpida enrollable

La porta ràpida enrollable és ideal per a passos interiors o exteriors d’ús intensiu, amb baixes pressions de vent i poc espai. El mínim espai requerit pel mecanisme i nivell d’aïllament, la converteixen en l’opció ideal per a passadissos, connexió entre naus, separació de botigues i magatzems, laboratoris, etc.

Té un funcionament molt ràpid i silenciós mitjançant l’enrollat del teló a la part superior en l’estructura. Actua amb diversos sistemes d’obertura i té un baix manteniment.

Porta ràpida frigorífica autorreparable

És la porta ideal per ambients humits i baixes temperatures amb trànsit intens de carretons. Disposa del sistema autorreparable, un recurs tècnic eficaç de recol·locació del teló, el qual automàticament torna a les seves guies després d’una col·lisió, sense interrompre el cicle operatiu i evitant la intervenció del servei tècnic. Està dissenyada per poder-la combinar amb portes de cambra convencional. A més, actua amb diversos sistemes d’obertura i té un baix manteniment.

Aquests són només els tres grans grups de portes ràpides, però hi ha més models amb funcionalitats encara més específiques. Escriu-nos a cintovila@cintovila.com