TANCAMENTS

TANCAMENTS DE SEGURETAT

Els tancaments industrials creen espais de treball protegits. Els seus tres tipus de panells (plàstic, malla i xapa) junt de la seva àmplia gamma de components (portes, panys i accessoris) permeten oferir una solució específica per a cada client.

El nostre sistema innovador de tanca perimetral de malla sense perfil permet una total visibilitat de la maquinària.

La malla disposa de plecs de reforç que garanteixen una excel·lent resistència a l’impacte.

PORTES D'ACCÉS PER A TANQUES DE SEGURETAT

Dissenyem tot tipus de portes, adaptades a les diferents necessitats de la Indústria en general.

Les nostres portes són resistents per a una gran durabilitat en entorns exigents, funcionals per al treball diari, però sobretot són segures.

PERFIL D'ALUMINI

L’àmplia gamma de perfils disponibles, així com d’un gran conjunt d’accessoris disponibles a la nostra gamma ens permeten donar solució a totes les necessitats que ens plantegen els nostres clients. 

Aquesta gran gamma està dirigida a diferents aplicacions, com muntatge d’estructures i tancaments de seguretat per a màquines, bancs de muntatge, cèl·lules de fabricació, taules de treball, suports o qualsevol necessitat que pugui sorgir.

PORTES INDUSTRIALS

Distribuïm i instal·lem portes industrials, un dels sistemes més pràctiques per a indústries ja que és àgil, pràctic i net.

Disposem de diferents models amb diferents configuracions, englobats en tres grans grups:

  • Portes apilables, les més indicades per treballar sota pressions o depressions d’aire importants, gràcies a la seva estructura reforçada i de gran consistència. Té un funcionament àgil mitjançant el plegat apilable de teló a la part superior de l’estructura, que permet un pas fluid de mercaderies i persones. 
  • Portes enrotllables per a zones amb trànsit constant, tant interiors com exteriors. El mínim espai requerit pel mecanisme i nivell d’aïllament la converteixen en l’opció ideal per a passadissos, connexió entre naus, separació de magatzems i botigues, sales blanques, laboratoris… Té un funcionament molt ràpid i silenciós mitjançant l’enrotllat del teló a la part superior en l’estructura. 
  • Portes frigorífiques d’alta resistència tèrmica que ofereixen protecció tant per al personal com per a la maquinària, ideal per ambients humits. Disposa del sistema autorreparable, un recurs tècnic eficaç de recol·locació del teló, el qual automàticament torna a les seves guies després d’una col·lisió, sense interrompre el cicle operatiu i evitant la intervenció del servei tècnic. 

La varietat de configuracions disponibles ens permet adaptar amb facilitat a qualsevol tipus d’instal·lació que requereixi l’espai del nostre client.

CORTINES DE PVC

Els principals avantatges del PVC flexible són la seva alta transparència, flexibilitat, resistència a l’impacte i durabilitat.

Els tipus que s’utilitzen més usualment al mercat són:

  • Normal (per a temperatura ambient): opció perfecta per dividir espais en naus industrials, locals, laboratoris…
  • Gran fred (per a congelació): ideal per a càmeres i camions frigorífics, entre d’altres, on s’emmagatzemen i distribueixen principalment productes alimentaris.

El PVC flexible té un excel·lent comportament en aplicacions com sales blanques, cabines de soldadura, aïllament acústic i tèrmic, tancaments…

A Cinto Vila i Fills manipulem i distribuïm tot tipus de cortina de PVC amb una àmplia gamma de qualitats, gruixos i mides.