You are currently viewing Perfileria d’alumini per a la seguretat industrial

Perfileria d’alumini per a la seguretat industrial

La millor solució per a les plantes industrials: Perfileria d’alumini

Cada cop més empreses es troben amb la necessitat d’instal·lar nous sistemes de protecció a les seves plantes industrials per tal de prevenir problemàtiques legals, però sobretot per a la seguretat dels seus treballadors. La perfileria d’alumini és un dels sistemes més pràctics, estètics i innovadors per protegir les màquines i els treballadors.

Què és la perfileria d’alumini?

Hi ha una àmplia gamma de perfils d’alumini i complements disponibles que permeten donar solució a totes les necessitats dels clients ja que pot servir per a diferents aplicacions: muntatge d’estructures i tancaments de seguretat per a màquines, bancs de muntatge, cèl·lules de fabricació, suports i fins i tot taules de treball adaptables a diferents alçades.

Per què utilitzar perfils d’alumini?

La perfileria d’alumini és la solució més pràctica per diverses raons. En primer lloc, l’alumini és un material molt més lleuger que els metalls i té un cost de manteniment zero que fa que la inversió inicial sigui molt més rendible amb el pas del temps. I no només això, els perfils d’alumini tenen un disseny molt més lleuger i estètic que fa que les plantes industrials quedin més espaioses i agradables a la vista.

A més, un dels altres principals avantatges de la perfileria d’alumini és que s’instal·la amb diferents mòduls, facilitant la instal·lació i/o desinstal·lació i l’ampliació o reducció dels espais protegits. Per altra banda, si un dels mòduls s’espatlla, es pot desmuntar per separat arreglant o canviant només aquell.

Les possibilitats de la perfileria d’alumini són infinites, ja que permet desenvolupar solucions especials per a cada cas, sovint acompanyades de l’ús d’altres components (pneumàtics, electrònics…) i altres utillatges com cintes transportadores, cèl·lules de fabricació, etc.

Cinto Vila Post001

Fotos cedides per Kayma Sistemas